Foodtruck- Napolitaanse pizza's, pasta's en antipasti | Lazzarella (2024)

Opzoek naar een foodtruck voor jou personeelsfeest, evenement of verjaardag? Dan ben je bij Lazzarella aan het juist adres! Met onze pizza en pasta foodtruck komen wij graag bij jou langs. Wij streven er naar om de Italiaanse cultuur over te brengen naar onze gasten.

Foodtruck- Napolitaanse pizza's, pasta's en antipasti | Lazzarella (1)

Foodtruck lazzarella

Met onze steenovens op wielen brengen we een echte keuken naar jouw locatie, wat zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Alles wordt vers bereid, en de passie van onze pizzabakkers voegt nog meer smaak toe aan de gerechten.

Onze ovens zijn mobiel en we hebben ook kleinere varianten naast de foodtruck. Hierdoor kunnen we zelfs op binnenplaatsen, balkons of in tuinen staan, zodat we overal voor de perfecte pizza-ervaring kunnen zorgen.

De foodtrucks zijn perfect geschikt voor zowel grote als kleine groepen, variërend van 30 tot 2000 personen.

Hoe onderscheidt onze foodtruck zich van andere?

Onze foodtruck is een unieke en leuke ervaring voor gasten van bedrijfsfeesten, evenementen, bruiloften of op feesten. Het is een keer wat anders dan een standaard buffet of een barbecue.

Onze foodtruck is geen gewone foodtruck zoals je misschien gewend bent. Het is een mobiele keuken waarmee we live op jouw locatie aan de slag gaan met onze gerechten. Onze prachtige steenovens zijn blikvangers die een unieke ervaring met zich meebrengen. De op hout gestookte ovens, gecombineerd met onze mobiele keuken, vormen het perfecte decor voor jouw feest.

Meer informatie

Foodtruck- Napolitaanse pizza's, pasta's en antipasti | Lazzarella (2)

Keuze uit 2 verschillende Foodtrucks

Foodtruck- Napolitaanse pizza's, pasta's en antipasti | Lazzarella (3)

Pizza Foodtruck

Met onze pizza foodtruck laten we onze passie graag zien aan onze gasten. Met onze open keuken kunnen ze meekijken terwijl onze pizzabakkers deze smakelijke gerechten bereiden.

Ons doel is om de Italiaanse cultuur te delen en van elke gelegenheid een echt Italiaans feest te maken. En de gasten kennis te laten maken met een echte Napolitaanse pizza.

Elke gast krijgt een plankje in de vorm van een pizzapunt en kan onbeperkt genieten van verschillende smaken, wat zorgt voor een leuke en gezellige eetervaring.

Of je nu een vegetariër, een liefhebber van vlees, een veganist, of iemand met een glutenintolerantie bent, wij hebben pizza’s die aan jouw wensen voldoen

Contact opnemen

Foodtruck- Napolitaanse pizza's, pasta's en antipasti | Lazzarella (4)

Pasta Foodtruck

Met onze pasta foodtruck willen we onze gasten een geweldige ervaring bezorgen. We bereiden live heerlijke pasta’s op elke locatie waar je maar wilt.

Onze pasta’s zijn van topkwaliteit en worden bereid met de meest verse ingrediënten, wat resulteert in unieke smaken. Met onze ervaren pastachefs ben je verzekerd van de allerlekkerste pasta’s.

Bij Lazzarella vind je de beste pastagerechten, van Pasta Vongole tot Pasta ragù alla Bolognese. We houden ook rekening met de seizoenen om altijd de lekkerste pasta’s te kunnen serveren.

Ontdek onze gerechten en smaken in heel Nederland en België. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

Belangrijk om te weten

Napolitaans geschoolde pizzabakkers

Boek je onze mobiele pizzeria dan krijg je enkel goed geschoolde mobiele pizzabakkers. Intern opgeleid óf zelfs in Napels, bij het hoofdkwartier van de AVPN.

Snelle service

De pizza’s bakken we op 450 graden in 90 seconden klaar. En ze worden gesneden in meerdere punten. Per pizza bedien je al gauw 6 gasten. Ook bakken we meerdere pizza’s tegelijk.

Lokaal & pure ingredienten

De hoofd ingrediënten van de pizza cateringen komen uit Campanië, de streek van Napels. Alle groenten halen we bij lokale boeren.

Elk ingrediënt heeft een eigen verhaal, die vertellen we je graag.

Foodtruck- Napolitaanse pizza's, pasta's en antipasti | Lazzarella (5)

Waarvoor is de foodtruck geschikt

Met Lazzarella brengen we een onvergetelijke Italiaanse ervaring naar verschillende soorten feesten en evenementen, zoals bruiloften, bedrijfsfeesten en privébijeenkomsten. We bieden een alternatief voor traditionele catering, met onze overheerlijke gerechten rechtstreeks uit onze mobiele keuken. Het is niet alleen lekker eten, maar ook een gezellige en leuke toevoeging aan elke gelegenheid!

Vraag OFferte op

Meer informatie over onze mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid?

Neem Contact Op

Valoriani ovens

Een houtgestookte steenoven is niet alleen essentieel voor authentieke Napolitaanse pizza’s, maar voldoet ook aan de strenge normen van de Associazione Verace Pizza Napoletana (AVPN). Met temperaturen tot wel 480°C kunnen deze ovens pizza’s in slechts anderhalve minuut perfect bakken. Ze bieden ruimte voor wel 5 pizza’s tegelijk en dienen ook als prachtige eyecatcher in jouw tuin!

Onze ovens zijn van het bekende merk Valoriani, synoniem voor Italiaanse topkwaliteit. Met een assortiment aan ovens in diverse afmetingen en types, kunnen we op elke locatie aan de slag.

Lees hier alles over onze ovens!

Foodtruck- Napolitaanse pizza's, pasta's en antipasti | Lazzarella (6)

Ons werkgebied in Nederland en Belgie

Nederland

Noord-Brabant, Limburg, Zeeland, Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Overijssel, Drenthe, Groningen, Friesland

België

Antwerpen, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Limburg (België), Henegouwen, Namen, Luik

Inspiratie – Foodtrucks

Foodtruck- Napolitaanse pizza's, pasta's en antipasti | Lazzarella (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Fredrick Kertzmann

Last Updated:

Views: 6194

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fredrick Kertzmann

Birthday: 2000-04-29

Address: Apt. 203 613 Huels Gateway, Ralphtown, LA 40204

Phone: +2135150832870

Job: Regional Design Producer

Hobby: Nordic skating, Lacemaking, Mountain biking, Rowing, Gardening, Water sports, role-playing games

Introduction: My name is Fredrick Kertzmann, I am a gleaming, encouraging, inexpensive, thankful, tender, quaint, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.