Pizza foodtruck huren voor evenement of feest? - De Pizza Chef (2024)

Pizza foodtruck huren voor een bedrijfsfeest of bruiloft?

Wilt u een pizza foodtruck huren voor een bedrijfsfeest of een ander evenement? Kies dan voor de beste mobiele pizzabakker van Nederland! Onze pizza’s worden bereid volgens decennialange traditie, volledig ambachtelijk en met uitzonderlijke ingrediënten.

Dat betekent de beste tomaten uit Campania, Fior di latte mozzarella, venkel salami, burrata kaas en een Napolitaanse salami van topkwaliteit. De bodem van iedere pizza wordt gemaakt van eigen zuurdesemdeeg, dat maar liefst 32 uur rijst en fermenteert. Het resultaat: een verrukkelijke pizza met een zachte en dunne bodem van binnen, luchtig en knapperig van buiten.

Pizza foodtruck huren voor evenement of feest? - De Pizza Chef (1)

Pizza foodtruck huren voor evenement of feest? - De Pizza Chef (2)

Waarom kiezen voor onze pizza foodtruck?

Het huren van een pizza foodtruck brengt een unieke ervaring naar uw evenement, waarbij gezelligheid, versheid en kwaliteit centraal staan. Gasten genieten niet alleen van de smaak van authentieke, handgemaakte pizza, maar ook van het spektakel van het pizza bakken zelf. De geur van versgebakken pizza zorgt voor een ongedwongen sfeer en creëert een onvergetelijke culinaire ervaring.

Het huren van onze pizza foodtruck geeft u bovendien de mogelijkheid om een menu op maat samen te stellen, dat past bij de specifieke voorkeuren en thema’s van uw feest of evenement. Onze mobiele pizzeria is overal inzetbaar, van bedrijfstuinen tot openbare evenementen en privé locaties. Ideaal dus voor elke gelegenheid!

Bekijk de pizzakaart

Geniet van de vaardigheden van een echte Italiaanse pizza chef

Wist u dat in Italië een pizza chef een trendy figuur is met een belangrijke rol in de Italiaanse culinaire cultuur? De kok die uw pizza’s komt bereiden is zo’n professionele pizzabakker, die maar liefst acht jaar de kunst en wetenschap van pizza deeg maken heeft bestudeerd.

Met diverse pizza opleidingen in Italië bij de bekendste pizza chefs, heeft hij zijn eigen recept ontwikkeld van Napolitaans pizzadeeg, volgens de richtlijnen van de Italiaanse Associazione Verace pizza Napoletana. Hij bakt al jaren met veel passie de lekkerste pizza’s in steenovens van het Italiaanse topmerk Alfa Forni. Daarbij is het zijn missie om de authenticiteit van belangrijke Italiaanse gerechten te beschermen en behouden, zoals ze 100 jaar geleden werden gemaakt.

Bekijk de pizzakaart

Pizza foodtruck huren voor evenement of feest? - De Pizza Chef (3)

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij brengen onze pizza foodtruck anderhalf uur van tevoren op locatie, om de ovens voor te verwarmen en uw locatie goed voor te bereiden. We zorgen voor een ontspannen sfeer met onze pizza trucks en een gezellige Italiaanse aankleding. De pizza’s worden vers gebakken door een onze eigen Italiaanse pizza chef, in passende en verzorgde kokskledij. De ongekend lekkere pizza’s die hij bereidt verspreiden een verleidelijke geur en worden netjes in punten gesneden. Zo kunnen uw gasten direct starten met eten, zonder lang te hoeven wachten. De pizza punten worden rondgebracht op leuke houten planken. Uiteraard zorgen we tevens voor servetjes, maar u heeft geen bestek nodig. Tenslotte eet u pizza met uw handen!

Pizza foodtruck huren voor evenement of feest? - De Pizza Chef (5)

Pizza foodtruck huren voor evenement of feest? - De Pizza Chef (6)

Wat zijn de mogelijkheden?

Wij kunnen overal bakken! We bieden verschillende opties: kleinere en grotere pizza foodtrucks, maar ook losse steenovens voor beperkte ruimtes, zoals binnen op kantoor, op hoge verdiepingen of in uw achtertuin. Daarvoor hebben we geen krachtstroom nodig, omdat we zelfvoorzienend zijn; we hebben alleen één normaal stroompunt nodig voor wat led verlichting. We bakken pizza’s voor groepen vanaf vijfendertig tot vierhonderd mensen, van basic tot luxe pizza menu’s. Met negentig seconden per pizza kunnen we maar liefst tot tweehonderdvijftig pizza’s per uur bakken. Wilt u behalve pizza ook graag een extra uitgebreid menu? Naast onze pizza’s bieden we tevens keuze uit authentieke antipasti, zoals bruschetta met tomaatjes, focaccia Genovese, coppa di parma, parmaham, venkel salami, heerlijke Italiaanse kazen, tiramisu, panna cotta en nog meer!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Wilt u een pizza foodtruck huren voor uw evenement, bedrijfsfeest of een andere bijeenkomst? Kies dan voor De Pizza Chef. Hij helpt u graag er een geweldig feest van te maken!

Vraag direct een offerte aan

U ontvangt binnen 24 uur een duidelijke prijsopgave

Boek onze pizza foodtruck

Pizza foodtruck huren voor evenement of feest? - De Pizza Chef (7)

Geselecteerde ingrediënten

Al onze pizza ingrediënten komen 100% uit Italië

Pizza foodtruck huren voor evenement of feest? - De Pizza Chef (8)

Authentieke Italiaanse pizza

Gebakken volgens de Napolitaanse authentieke pizza vereniging (AVPN)

Pizza foodtruck huren voor evenement of feest? - De Pizza Chef (9)

Unieke zakelijk en bruiloft catering

Wij bieden een bijzondere authentieke Italiaanse beleving

Boek nu onze pizza foodtruck

Plan uw volgende festival, feest of event met onze pizza foodtruck catering en laat ons een onvergetelijke ervaring organiseren.

Plan uw catering

Wat men zegt over De Pizza Chef

Uitstekend

Gebaseerd op 36 recensies

Pizza foodtruck huren voor evenement of feest? - De Pizza Chef (10)

Pizza foodtruck huren voor evenement of feest? - De Pizza Chef (11)

Anna van Oostenbrugge

18/10/2023

Wat hebben we genoten van de pizza's van De Pizza Chef op onze trouwdag. Er waren veel gasten met allergieën, maar daar werd heel goed mee omgegaan en iedereen heeft van lekkere pizza kunnen genieten. En de kwaliteit van de pizza's was heel erg goed. Een aanrader als je een ongedwongen diner op je trouwdag wilt!

Pizza foodtruck huren voor evenement of feest? - De Pizza Chef (12)

Erwin van Oostenbrugge

17/10/2023

Super lekkere pizza met een leuke opzet en makkelijk geregeld. Erg leuke ervaring!

Pizza foodtruck huren voor evenement of feest? - De Pizza Chef (13)

Pieter Dam

29/08/2023

Heerlijke pizza's voor jong en oud. Mijn feestje was compleet!

Pizza foodtruck huren voor evenement of feest? - De Pizza Chef (14)

Sophie van Stokkum

17/08/2023

Super lekkere pizza's, goede service en erg mooie aankleding! Al onze gasten waren mega enthousiast over de pizza's en over de vriendelijkheid van het personeel. Echt een aanrader!

Pizza foodtruck huren voor evenement of feest? - De Pizza Chef (15)

Angelique Blewanus

18/07/2023

Goede communicatie en vriendelijke mensen. Op de dag zelf mooi op tijd aanwezig en zag er verzorgd uit. Maar vooral ook heerlijke vers bereiden pizza's met een leuk concept uit geserveerd.Kortom een echte aanrader!

Pizza foodtruck huren voor evenement of feest? - De Pizza Chef (16)

Uit de Band

17/06/2023

De pizzaworkshop gedaan bij de pizza chef. Ondanks het bezit van een echte houtoven en mijn ervaring met het bakken van pizza's toch veel geleerd. Een aanrader.

Pizza foodtruck huren voor evenement of feest? - De Pizza Chef (17)

Anushka Deshpande

14/06/2023

I attended one of the events catered by De Pizza Chef, and their pizza was the highlight of my day! The chef is really friendly and most importantly makes really delicious pizzas!

Pizza foodtruck huren voor evenement of feest? - De Pizza Chef (18)

Ralf Fleuren

30/05/2023

Ik ben een echte pizzafan en heb mezelf al wat dingen geleerd. Door de workshop bij de Pizzachef heb ik mijn pizzaskills flink kunnen verbeteren. Zelf deeg maken met een eenvoudig recept, het opbollen en stretchen en het beleggen. Joseph legt het heel duidelijk uit en het was een leuke en leerzame workshop. De pizza aan het einde was echt super lekker.

Pizza foodtruck huren voor evenement of feest? - De Pizza Chef (19)

Ferry Jansen

29/05/2023

Één woord hiervoor, TOP! Heerlijke verse pizza’s. Super vriendelijk en veel mogelijkheden. Dit is de echte Italiaanse pizza’s. En gewoon aan huis!!

Pizza foodtruck huren voor evenement of feest? - De Pizza Chef (20)

Fatih Yilmaz

30/03/2023

Lekkere panini’s aanrader!

Meer weten over de Feest pizza foodtruck van De Pizza Chef?

De Pizza Chef biedt professionele pizza catering voor festivals en evenementen en de beste Napolitaanse pizza uit Rotterdam. Wilt u meer weten over onze catering diensten op locatie of heeft u vragen over de mogelijkheden?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier en geef aan wat uw vragen of wensen zijn. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen op
06 17633940.

Plan uw feest

Pizza foodtruck huren voor evenement of feest? - De Pizza Chef (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Aracelis Kilback

Last Updated:

Views: 6190

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aracelis Kilback

Birthday: 1994-11-22

Address: Apt. 895 30151 Green Plain, Lake Mariela, RI 98141

Phone: +5992291857476

Job: Legal Officer

Hobby: LARPing, role-playing games, Slacklining, Reading, Inline skating, Brazilian jiu-jitsu, Dance

Introduction: My name is Aracelis Kilback, I am a nice, gentle, agreeable, joyous, attractive, combative, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.